Gebrs. Van der Ende Castricum
Dorpsstraat 92
1901 EN Castricum
T. 0251-657329

Gebrs. Van der Ende Maasdijk
Lange Kruisweg 1
2676 BL Maasdijk
T. 0174-512587

Groothandel

Via een landelijk netwerk van groothandels vinden onze vers ambachtelijk bereide producten soepen, sauzen, pasta en miegerechten zich een weg naar de diverse slagerijen, speciaalzaken. Door de jarenlange samenwerking met de diverse groothandels zijn wij in staat om ook hun specifieke klantwensen te honoreren. Geen grote aantallen bestellen per product maar handzame aantallen, leveren tot 6 dagen per week. Op sommige producten wel een T.H.T. tot 5 weken! Veel van onze producten zijn koelvers maar ook vriesvers verkrijgbaar. Wij zijn niet alleen u producent maar willen ook uw partner zijn.

Foodservice

Van der Ende is in staat om het gehele assortiment via diverse foodservice organisaties uit te leveren. Onze ambachtelijk vers bereide producten worden via onze logistieke transportpartner aangeleverd waarna uw foodservice partner verder doorlevert. U gemak van één levering en één factuur. Wij zijn niet alleen uw producent maar willen ook uw partner zijn.

Horeca, leisure of zorginstellingen

Voor alle groot verbruikers hebben wij passende oplossingen, veel van onze producten zijn voor de grootverbruiker van toepassing. Door de huidige wensen van uw gasten of organisatie is flexibiliteit dagelijks weer een uitdaging. U als ondernemer of zorgaanbieder kan op ieder moment van de dag dagvers bereide maaltijden of onderdelen daarvan aan uw gasten aanbieden. Al onze maaltijden of componenten zijn op diverse manieren te verwarmen. Ook het op receptuur koken van uw specialiteit is mogelijk. Voor veel dieetafleidingen zijn onze producten al geschikt, denk aan vegetarisch of natrium- arm. Het produceren van specifieke dieetmaaltijden of componenten is altijd mogelijk. Wij zijn niet alleen u producent maar willen ook uw partner zijn.

Retail

Gebrs. Van der Ende levert een uitgebreid assortiment out of home maaltijden of soepen. Al onze maaltijden of onderdelen daarvan worden ambachtelijk bereid met verse producten. Vandaag bij u in de winkel, gisteren pas bereid! Wij kunnen via diverse kanalen onze producten bij u aanleveren, via een landelijk netwerk van groothandels of via onze eigen logistieke transportpartner. Steeds vaker vinden onze producten via diverse speciaalzaken en supermarkten hun weg naar de klant. Wij gaan geen vraag uit de weg: heeft u specifieke klantwensen m.b.t. verpakkingen, inhoud, acties, themagerechten of seizoengerechten wij denken graag met u mee. Wij zijn niet alleen u producent maar willen ook uw partner zijn.

Gebrs. Van der Ende Castricum
Dorpsstraat 92
1901 EN Castricum
T. 0251-657329

Gebrs. Van der Ende Maasdijk
Lange Kruisweg 1
2676 BL Maasdijk
T. 0174-512587

Openingstijden Castricum
Maandag gesloten
Di t/m vr 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Openingstijden Maasdijk
Ma en di 09.00 - 18.00 uur
Wo en do 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
Zaterdag 07.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten